We gaan terug naar de jaren ’60. Geen flowerpower, maar een stukje Italiaanse geschiedenis! De GT Junior doet Bertone, met zijn 1300 Bialbero motor en sportieve wegligging, alle eer aan. Het typisch Italiaanse design zet de toon bij deze wagen. De 105/115 coupé serie werd ontwikkeld door legendarische ontwerper Giorgetto Giugiare in opdracht van Bertone. Het was een revolutionair design voor die tijd, met de enkele koplampen, een elegant gevormde voor- en achterruit dewelke de lijnen van de wagen volgen. Plaats daarbij de sportievere ophanging, bredere banden, typische Alfa grille en de slanke kont en je verkrijgt een rasechte Bertone. De rode lak maakt een statement, maar past ook perfect bij het vintage design. Binnenin brengt de zwart lederen bekleding comfort en tegelijkertijd elegantie, terwijl het bruin op het dashboard een vleugje warmte toevoegt. Wat het meeste indruk maakt, is de verbazingwekkende aandacht voor detail, meestal te vinden in de allerbeste Italiaanse ontwerpen. Dit alles draagt alleen maar bij tot de ultieme driving experience.


ROUTE

Uw dag gaat van start bij Bed and Breakfast Het Stille Genoegen, temidden de Vlaamse Ardennen en de Denderstreek. Vanuit Opbrakel verkent u de Zuid-Vlaamse heuvelrij van de vlaamse Ardennen. De kasseiwegen en pittoreske omgeving voegen extra sfeer toe aan uw beleving. Met al je zintuigen genieten is de boodschap! Onze roadbooks zijn makkelijk te lezen en opgesteld volgens het ‘bol-pijl’ principe. Daarnaast omvat deze een schat van informatie over de wagen en bezienswaardigheden op uw route.
foto locatie

FORMULES

BASIC

 

De prachtige rode Alfa Romeo GT met roadbook ‘Heuvelroute’

Prijs voor twee: € 350

STANDAARD

 

De prachtige rode Alfa Romeo GT met roadbook ‘Heuvelroute’, voorafgaand met een ontbijt voor 2

 

(vers geperst fruitsap, koffie of thee à volonté, eitje naar keuze, verschillende broden, koude gerechtjes, yoghurt, muesli en fruit en zoveel meer)

Prijs voor twee: € 400

DELUXE

 

De prachtige rode Alfa Romeo GT met roadbook ‘Heuvelroute’ en een luxueuze tapasplank voor onderweg

 

(Een rijkelijk gevulde houten plank vol Spaanse delicatessen waaronder o.a. Ibericoham, Manchego, Queso Iberico, Chorizo, … Pure verwennerij. )

Prijs voor twee: € 440

*Prijs voor twee personen *Extra dagen en formules te combineren naar believen, geef uw wensen mee tijdens uw reservatie

BESCHIKBAARHEID

Prijzen incl. 21% btw
Onbeperkt aantal km!
Formules exclusief brandstof. Regeling volgens vol=vol-principe

Wij doen ons best om binnen 48 uur te reageren.
Geen reactie? Kijk even in de spam-box of onze reactie hier terecht is gekomen.

Bevestiging reservaties na volbrengen voorschot.
Borg €500

Bekijk hier ook onze algemene voorwaarden

RESERVATIE

    Uw basisprijs:
    Selecteer een formule om de prijs te berekenen