De eerste serie van de Alfa Romeo Spider staat ook wel bekend als de “Duetto” of “Osso di sepia” en is herkenbaar aan de langere en rondere achtersteven, de ‘sepiaschelp’, in vergelijking met de latere series. Deze versie is de meest gezochte en tevens ook zeldzaamste van de Spider-reeks.

Deze Alfa Romeo Duetto werd in 1968 vervaardigd. Het ontwerp kwam van Pininfarina, het laatste model van Battista Pininfarina zelf. De man achter het design van tal van iconische wagens zoals bijvoorbeeld de Ferrari 250 (de duurste oldtimer ooit). 

Deze Duetto heeft een 1570cc viercilinder met 109 pk, wat samen met de uitstekende ophanging van deze lichtgewicht roadster een erg vlotte rijdersauto maakte.

Er werden slechts 6324 exemplaren van de Spider 1600 veloce geproduceerd. Onze wagen bevindt zich in uitstekende staat, zowel qua carrosserie, chassis, interieur en motor. Er is geen roest of andere schade aanwezig. De motor start direct en draait als een zonnetje. De perfect schakelende vijfversnellingsbak zorgt niet enkel voor een ideale wagen om bochtige wegen mee aan te vallen maar ook voor een wagen waarmee je makkelijk rustig langs statige boulevards kunt flaneren. Dit is een echte alleskunner!

Het rode interieur contrasteert mooi met het witte carrosseriekleur en is, net als de zwarte softtop, in excellente conditie. Wil je een stijlvolle alleskunner waarmee je tonnen zorgenvrij rijplezier kunt beleven? Dan is dit dé wagen voor jou!


ROUTE

Uw dag gaat van start bij Bed and Breakfast Fox-house, centraal tussen de Vlaamse Ardennen en Gent. Vanuit de eiergemeente Kruisem verkent u het zacht glooiende boerenland ten noorden van de Vlaamse Ardennen. De kasseiwegen en fotogenieke kastelen en adellijke optrekjes kruiden je beleving. Met al je zintuigen genieten is de boodschap! Onze roadbooks zijn makkelijk te lezen en opgesteld volgens het ‘bol-pijl’ principe. Daarnaast omvat deze een schat van informatie over de wagen en bezienswaardigheden op uw route.
foto locatie

FORMULES

BASIC

 

De prachtige witte Alfa Romeo Spider Duetto met roadbook ‘Kastelenroute’

Prijs voor twee: € 450

STANDAARD

 

De prachtige witte Alfa Romeo Spider Duetto met roadbook ‘Kastelenroute’ en een luxueuze picknickmand voor 2

 

(broodjes, slaatje, kaasassortiment, pastasalade, toast, dessert, verschillende dranken, …)

Prijs voor twee: € 495

DELUXE

 

De prachtige witte Alfa Romeo Spider Duetto met roadbook ‘Kastelenroute’ en een overnachting bij B&B Fox-House

 

*een tweede nacht aan €75

Prijs voor twee: € 595

SPECIAL

 

De prachtige witte Alfa Romeo Spider Duetto als vervoer tijdens uw restaurantbezoek

 

sterrenrestaurant Benoit en Bernard Dewitte op 1,5 km
sterrenrestaurant Hof van Cleve op 12 km
*reservatie niet inbegrepen

Prijs voor twee: € 235

*Prijs voor twee personen *Extra dagen en formules te combineren naar believen, geef uw wensen mee tijdens uw reservatie

BESCHIKBAARHEID

Prijzen incl. 21% btw
Onbeperkt aantal km!
Formules exclusief brandstof. Regeling volgens vol=vol-principe

Wij doen ons best om binnen 48 uur te reageren.
Geen reactie? Kijk even in de spam-box of onze reactie hier terecht is gekomen.

Bevestiging reservaties na volbrengen voorschot.
Borg €500

Bekijk hier ook onze algemene voorwaarden

RESERVATIE

    Uw basisprijs:
    Selecteer een formule om de prijs te berekenen