Over de wagen

Alfa Romeo Model: Spider Duetto Type motor: 1570cc Aantal zitplaatsen: 2 Uitvoering: Cabrio

 

De eerste serie van de Alfa Romeo Spider staat ook wel bekend als de “Duetto” of “Osso di sepia” en is herkenbaar aan de langere en rondere achtersteven in vergelijking met de latere series. Deze versie is de meest gezochte en tevens ook zeldzaamste van de Spider-reeks.

Deze Alfa Romeo Duetto werd in 1968 vervaardigd. Het ontwerp kwam van Pininfarina, het laatste model van Battista Pininfarina zelf. Deze had een 1570cc viercilinder met 109 pk, wat samen met de uitstekende ophanging van deze lichtgewicht roadster een erg vlotte rijdersauto maakte.

Er werden slechts 6324 exemplaren van de Spider 1600 veloce geproduceerd. Onze wagen bevindt zich in uitstekende staat, zowel qua carrosserie, chassis, interieur en motor. Er is geen roest of andere schade aanwezig. De motor start direct en draait als een zonnetje. De perfect schakelende vijfversnellingsbak zorgt niet enkel voor een ideale wagen om bochtige wegen mee aan te vallen maar ook voor een wagen waarmee je makkelijk rustig langs statige boulevards kunt flaneren. Dit is een echte alleskunner!

Het rode interieur contrasteert mooi met het witte carrosseriekleur en is, net als de zwarte softtop, in excellente conditie. Wil je een stijlvolle alleskunner waarmee je tonnen zorgenvrij rijplezier kunt beleven? Dan is dit dé wagen voor jou!


Berekende kostprijs

Selecteer een datum om de prijs te berekenen

Reservatie formulier

HuwelijkFotoshootTourPromoAndere:

Werkwijze

  1. Kies de gewenste data
  2. Vul het formulier in (inclusief gewenste leveringslocatie)
  3. U ontvangt een offerte met de basisprijs en extra’s (levering)
  4. Het volbrengen van minstens 50% van de offerte staat garant voor uw reservatie
  5. Ten laatste 1 week voor uw classic car experience krijgt u een melding om aan het overige bedrag te voldoen, inclusief borg
  6. Wij leveren ter plaatse en u kan genieten van de prachtige ervaring